Malfermi la ĉefan menuon

Emma Caulfield (8-an de aprilo 1973 en San Diego kiel Emma Chukker) estas usona aktorino.

Emma Caulfield
Emma Caulfield at Tampa Slayercon.jpg
Persona informo
Naskiĝo 8-an de aprilo 1973 (1973-04-08) (46-jara)
en San-Diego
Ŝtataneco Usono
Subskribo Emma Caulfield
Profesio
Profesio aktoro • televida aktoro • filmaktoro • voĉaktoro
TTT
Retejo http://www.myspace.com/emmacaulfield
Information icon.svg
vdr

BiografioRedakti

Emma Caulfield plenkreskis en San Diego, studis aktoradon en La Jolla Playhouse kaj Old Globe Theatre. Poste ŝi studis psikologion en San Francisco State University kaj Universitato de Kalifornio ĉe Los-Anĝeleso. Post tio, ŝi denove studis aktoradon en la Londona American School.

Caulfield ludis ĉefe en diversaj televidaj serioj, plej konataj el ili estas Beverly Hills, 90210, Buffy the Vampire Slayer.

Ŝi geedziĝis en 2006 kun Cornelius Grobbelaar, ili divorcis en 2010.

Filmografio (elekto)Redakti

  • 1995–1996: Beverly Hills, 90210 (televida serio, 30 epizodoj)
  • 1996–1997: General Hospital (televida serio, 39 epizodoj)
  • 1998–2003: Buffy the Vampire Slayer, televida serio, 85 epizodoj)
  • 2002: Monk (televida serio, epizodo 3x06)
  • 2003: Darkness Falls
  • 2004: I Want to Marry Ryan Banks
  • 2004: Bandwagon
  • 2006: In Her Mother's Footsteps
  • 2007: Hollow (filmeto)
  • 2009: Private Practice (televida serio, Folge 2x17)
  • 2009: TiMER
  • 2010: Removal
  • 2010–2011: Life Unexpected (televida serio, epizodoj 2x02–2x12)
  • 2010–2011: Gigantic (televida serio)