Fred Ward

usona aktoro

Fred WARD (San Diego (Kalifornio, Usono), 30-a de decembro 1942 - mortis la 8-an de majo 2022) estis usona aktoro.

Fred Ward
Persona informo
Fred Ward
Naskonomo Freddie Joe Ward
Naskiĝo 30-an de decembro 1942 (1942-12-30)
en San-Diego, Kalifornio
Morto 8-an de majo 2022 (2022-05-08) (79-jara)
en San-Diego, Kalifornio
Lingvoj angla [#]
Ŝtataneco Usono [#]
Alma mater HB Studio [#]
Infanoj 1
Profesio
Okupo televida aktoro • filmaktoro [#]
Aktiva dum 1973–2015 [#]
[#] Fonto: Vikidatumoj
Wikidata-logo.svg
Information icon.svg
vdr

FilmografioRedakti

Aperdato Filmnomoj Rolanto Tutmonda dolara sukces-skalo
1979 Escape from Alcatraz John Anglin 64,5000,000$
1983 The Right Stuff Gus Grissom 31,900,000$
1985 Remo Williams Remo Williams 14,400,000$
1989 Tremors Earl Basset 39,200,000$
1990 Henry & June Henry Miller 11,600,000$
1992 The Player Walter Stuckel 28,900,000$
2006 Last of the Mustangs Frank Miller


Eksteraj ligilojRedakti