Patricia Arquette

usona aktoro

Patricia ARQUETTE (naskiĝis la 8-an de aprilo, 1968 en Ĉikago) estas usona filma aktorino.

Patricia Arquette
Patricia Arquette 2015.jpg
Persona informo
Naskiĝo 8-an de aprilo 1968 (1968-04-08) (51-jara)
en Ĉikago, Ilinojso
Lingvoj angla lingvo
Ŝtataneco Usono
Familio
Patro Lewis Arquette
Frat(in)oj Rosanna Arquette • Alexis Arquette • David Arquette • Richmond Arquette
Edz(in)o Nicolas Cage • Thomas Jane
Infanoj Enzo Rossi • Harlow Jane
Okupo
Okupo aktoro • televida aktoro • filmaktoro • komponisto • voĉaktoro
Information icon.svg
vdr

Ŝi estas fratino de aktoroj Rosanna Arquette, David Arquette, Alexis Arquette kaj Richmond Arquette. Ŝi estis edzino de aktoro Nicolas Cage ekde 1995 ĝis 2001. Ŝi estas bofratino de Courteney Cox, kiu edziĝis kun la frato David.


FilmografioRedakti

  • Deeper Than Deep (2003)
  • Tiptoes (2003)
  • Holes (2003)
  • Human Nature (2001)
  • Little Nicky (2000)
  • Bringing Out the Dead (1999)
  • Stigmata (1999)
  • The Hi-Lo Country (1998)
  • Lost Highway (1997)
  • Flirting with Disaster (1996)
  • Ed Wood (1994)
  • '’True Romance (1993)
  • Trouble Bound (1992)
  • Inside Monkey Zetterman (1992)
  • The Indian Runner (1991)
  • Prayer of the Rollerboys (1990)
  • Far North (1988)
  • Nightmare on Elmstreet 3: Dream Warriors (1987)
  • Pretty Smart (1986)

Ekstera paĝoRedakti