Denovo

Denovo estas sicilia muzikgrupo el la urbo Katanio. Aktiva komence inter 1982 kaj 1990, Denovo eldonis 7 albumojn kaj atingis naciajn nivelojn. Mario Venuti estis la historia voĉo de la grupo, kaj ankaŭ aŭtoro de kelkaj muzikaĵoj.

MembraroRedakti

  • Mario Venuti - kantoj, gitaroj, klavaroj, kornoj (1982-1990)
  • Luca Madonia - kantoj, gitaroj, klavaroj (1982-1990)
  • Toni Carbone - baso (1982-1990)
  • Gabriele Madonia - tamburoj (1982-1987, 1989-1990)
  • Raffaele Fazio - Tamburoj (1988)

DiskografioRedakti

AlbumojRedakti

  • 1984 - Niente insetti su Wilma (EP)
  • 1985 - Unicanisai
  • 1987 - Persuasione
  • 1988 - Così fan tutti
  • 1989 - Venuti dalle Madonie a cercar carbone
  • 2014 - Kamikaze Bohemien

Eksteraj ligilojRedakti