Malfermi la ĉefan menuon
La grupo No Name

No Name estas slovaka rokgrupo fondita en Košice la 26-an de aŭgusto 1996 de Viliam Gutray kaj la fratoj Timko – Igor, Roman kaj Ivan. Hodiaŭ, la grupo enhavas 6 membrojn.

La grupo atingis grandan popularecon post realigo de ĝia dua albumo Počkám si na zázrak (esperante: Mi atendos miraklon) kun sukcesaj kantoj Ty a Tvoja sestra kaj Žily.

DiskografioRedakti

Jaro Titolo
1998 No Name (esperante: Sen nomo)
2000 Počkám si na zázrak (esperante: Mi atendos miraklon)
2001 Oslávme si život (esperante: Ni festu la vivon)
2003 Slová do tmy (esperante: Vortoj al malhelo)
2005 Čím to je (esperante: Kial tio estas)
2008 V rovnováhe (esperante: En balanco)

Eksteraj ligilojRedakti