Transsiberia fervojo: Malsamoj inter versioj

1 156 bitokojn forigis ,  antaŭ 3 jaroj
e
Forigis redaktojn de Mariana Verlotto (diskuto); restarigis al la lasta versio de Osteologia
[nekontrolita versio][kontrolita revizio]
Neniu resumo de redakto
e (Forigis redaktojn de Mariana Verlotto (diskuto); restarigis al la lasta versio de Osteologia)
Etikedo: Amasmalfaro
 
La transsiberia fervojo debranĉiĝas ankaŭ al [[Centra Azio]] [[Astana]], [[Taŝkent]], [[Aŝgabat]], [[Ĉinio]] kaj [[Mongolio]] ([[Ulan-Batoro]]), [[Pekino]] kiel [[Bajkal-Amur-ĉeflinio]].
 
== Fasiliteter ombord ==
Rossiya-toget er anerkjent som et turisttog med engelskspråklige bilvakter, måltider inkludert i billettprisen (1. og 2. klasse), rene toaletter med nytt inventar. Toget kjører gjennom 9259 kilometer og forbinder to kontinenter, gjennom 14 regioner, 90 byer og 2 tidssoner. Dette vanlige nattoget har 3 biltimer og avganger bare på rare dager. Det tar totalt 144 timer å komme seg fra Moskva til Vladivostok på dette toget.
 
Røyking er strengt forbudt på alle russiske tog, og det er ikke noe spesielt område der du kan gjøre det. Hvis du er en røyker, er det eneste alternativet å røyke ute mens toget stanser (men ikke gå glipp av toget!). Den kyrilliske “РОССИЯ” på toppen av hver bil gjør det til et veldig vanskelig tog for passasjerer å savne. Toaletter med små servanter er plassert i hver ende av bilen. Det er ingen dusj ombord, og det er grunnen til at vi anbefaler å ta togturen inn til et par ben ved de store byene på veien.<ref>[https://www.russiantrains.com/en/train/rossiya-trans-siberian-train "About Trans-Siberian Train Rossiya" (English)], ''Mariana Verlotto'', 12.05.2020.</ref>
 
== Literaturo ==