Malfermi la ĉefan menuon

Anna FAVELLA (naskiĝis la 21-an de septembro 1986 en Romo) estas itala aktorino.

Anna Favella
Anna Favella (maldekstera) kun Belen Leiva
Anna Favella (maldekstera) kun Belen Leiva
Naskiĝo la 21-an de septembro 1983(nun 1983-09-21) (36‑jara)
en Italio Romo, Latio
Information icon.svg
vdr

FilmografioRedakti

  • 2008 Enrico Mattei - L'uomo che guardava al futuro
  • 2009 Don Matteo 7
  • 2010 Terra Ribelle
  • 2012 Terra Ribelle - Il Nuovo mondo
  • 2013 Mr. America

Eksteraj ligilojRedakti