Anna Favella

Anna FAVELLA (naskiĝis la 21-an de septembro 1983 en Romo) estas itala aktorino.

Anna Favella
Anna Favella (maldekstera) kun Belen Leiva
Anna Favella (maldekstera) kun Belen Leiva
Persona informo
Naskiĝo la  21-an de septembro 1983(nun 1983-09-21) (37‑jara)
en Italio Romo, Latio
Lingvoj itala lingvo [#]
Ŝtataneco Italio [#]
Profesio
Okupo teatra aktoro • filmaktoro [#]
Aktiva dum 2005– [#]
[#] Fonto: Vikidatumoj
Information icon.svg
vdr

FilmografioRedakti

  • 2008 Enrico Mattei - L'uomo che guardava al futuro
  • 2009 Don Matteo 7
  • 2010 Terra Ribelle
  • 2012 Terra Ribelle - Il Nuovo mondo
  • 2013 Mr. America

Eksteraj ligilojRedakti