Bobo Chan

Bobo CHAN Man-Woon (陳文媛, n. 18-an de septembro 1979) estas eksa honkonga kantisto kaj modelo. Ŝi estis aktorino en diversaj kinofilmoj kaj televidaj serioj.

Li mondfamiĝis en februaro de 2008 pro fotoskandalo de Edison Chen.

DiskografioRedakti

  • Shine (2001)
  • bounce (2002)
  • Graceful (2002)
  • BoBo Chan - Phase 1 The Retrospect (2003)
  • Fantasia (2005)

FilmografioRedakti

  • I Do (2000)
  • Shadow (2001)
  • Women from Mars (2002) [cameo]
  • The Park (2003)
  • It Had To Be You (2005)
  • Cocktail (2006)

Televida serioRedakti

  • Aqua Heroes (2003)
  • Hearts Of Fencing (2003)
  • Sunshine Heartbeat (2004)
  • The Gâteau Affairs (2005)