Malfermi la ĉefan menuon

Julija Dĵerbinova (ruse Юлия Джербинова; naskiĝis la 10-an de junio 1969 en Sverdlovsk) estas rusia aktorino. Ŝi ekstudis en Sverdlovska Teatra Instituto en 1986, poste studis en Leningrado.

Julija Dĵerbinova
Persona informo
Naskonomo Юлия Георгиевна Джербинова
Naskiĝo 10-an de junio 1969 (1969-06-10) (50-jara)
en Jekaterinburgo
Lingvoj rusa lingvo
Ŝtataneco SovetunioRusio
Alma mater Saint Petersburg State Theatre Arts Academy
Profesio
Profesio aktoro
v  d  r
Information icon.svg

Ŝi aktoras en diversaj peterburgaj teatroj kaj rolis en kelkaj rusiaj filmoj.

FilmografioRedakti

  1. «Команда 33» ("Teamo 33"), 1987
  2. «Ёлка», 1994
  3. «Русский транзит», 2001
  4. «Черный ворон», 2002
  5. «Пейзаж с убийством», 2002
  6. «Морской узел», 2004
  7. «Приказ: покинуть судно», 2005
  8. «Никаких других желаний» ("Neniujn aliajn dezirojn"), 2005
  9. «Нежная зима» ("Tenera vintro")

Eksteraj ligilojRedakti