Malfermi la ĉefan menuon

Victoria RUFFO (Victoria Eugenia Guadalupe MARTÍNEZ DEL RÍO MORENO FAYAD, naskiĝis la 31-an de majo 1962 en Meksikurbo) estas meksika aktorino. Ŝi rolas plejparte en telenoveloj. Ŝi estas kromnomata Reĝino de telenoveloj.

Victoria Ruffo
Victoria Ruffo.jpg
Persona informo
Naskonomo María Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo
Naskiĝo 31-an de majo 1962 (1962-05-31) (57-jara)
en Meksikurbo
Loĝloko Pachuca de Soto
Ŝtataneco Meksiko
Familio
Edz(in)o Omar Fayad • Eugenio Derbez
Infanoj Anuar Fayad • Victoria Fayad • José Eduardo Derbez
Profesio
Profesio televida aktoro • filmaktoro • prezentisto • teatra aktoro
TTT
Retejo http://www.victoriaruffoweb.com
Information icon.svg
vdr


FilmografioRedakti

  • Corona de Lagrimas (2012)
  • Triunfo del Amor (2010)
  • La Rosa De Guadalupe (2009)
  • En Nombre del Amor (2008)
  • Victoria (2007)
  • Alborada (2005)
  • La madrastra (2005)
  • Abrázame muy fuerte (2000)
  • Vivo por Elena (1998)
  • Pobre nińa rica (1995)
  • Capricho (1993)
  • Simplemente María (1989)
  • Victoria (1987)
  • Hombre violento, Un (1986)
  • Juana Iris (1985)
  • Fiera, La (1983)
  • Sota y un caballo, Una (1982)
  • De pulquero a millonario (1982)
  • En busca del paraíso II (1982)
  • Qui ereme siempre (1981)
  • Al rojo vivo (1980)
  • Conflictos de un médico (1980)
  • Hombre sin miedo, El (1979)
  • Perro callejero (1979)