Malfermi la ĉefan menuon
Disambig-dark.svg Ne konfuzu ĉi tiun artikolon kun Zaz (kantistino).

Zazie (naskiĝis Isabelle de Truchis de Varennes la 18-an de aprilo 1964(nun 1964-04-18) en Boulogne-Billancourt) estas franca kantistino kaj kantverkistino. Ŝi ankaŭ estas kunproduktisto de siaj propraj albumoj kun aliaj produktistoj.

Zazie
Z 6oct2009.jpg
Persona informo
Naskonomo Isabelle Marie Anne de Truchis de Varennes
Aliaj nomoj Zazie
Naskiĝo 18-an de aprilo 1964 (1964-04-18) (55-jara)
en Boulogne-Billancourt
Ŝtataneco Francio
Familio
Frat(in)o Phil Baron
Profesio
Profesio recording artist • kantaŭtoromanekeno
TTT
Retejo http://www.zazieonline.com/
Information icon.svg
vdr

DiskografioRedakti

Studiaj albumojRedakti

  • 1992 Je Tu Ils
  • 1995 Zen
  • 1998 Made In Love
  • 2001 La Zizanie #1 en Francio
  • 2004 Rodéo #2 en Francio
  • 2007 Totem

Koncertaj albumojRedakti

  • 1999 Made In Live
  • 2003 Ze Live #3 en Francio
  • 2006 Rodéo Tour