Malfermi la ĉefan menuon

Nancy Travis

usona aktoro

Nancy TRAVIS (21-an de septembro 1961 en Novjorko) estas usona aktorino.

Nancy Travis
Nancy Travis 2012.jpg
Persona informo
Naskiĝo 21-an de septembro 1961 (1961-09-21) (58-jara)
en Novjorko, Nov-Jorkio
Ŝtataneco Usono
Alma mater Circle in the Square Theatre School
Familio
Edz(in)o Robert N. Fried
Profesio
Profesio filmaktoro • televida aktoro • teatra aktoro • voĉaktoro
Information icon.svg
vdr

Travis vivis en Baltimore, Boston, poste studis dramaturgion en la Novjorka Universitato. Lia ricevis la unuan rolon, laboron en la American Jewish Theater en Novjorko.

Travis ludis en la filmo Air America (1990) kun Mel Gibson, en filmo ''So I Married an Axe Murderer (1993) kun Mike Myers. Ŝi ludis en 2002 ĝis 2004 en la televida serio Becker, ĉefrolon.

Travis estas edziniĝante ekde 1994 al filma produktisto Robert N. Fried. Ili havas du infanojn.

Filmografio (elektoj)Redakti

  • 1988: Married to the Mob
  • 1990 Internal Affairs
  • 1990: Air America
  • 1992: Chaplin
  • 1993: So I Married an Axe Murderer
  • 1993: The Vanishing
  • 1994: Greedy
  • 1995: Fluke
  • 1995: Body Language
  • 1996: Bogus
  • 2000: Beyond Suspicion
  • 2000: Running Mates
  • 2005: The Sisterhood of the Travelling Pants