Malfermi la ĉefan menuon

Stephanie Leonidas - naskiĝis la 14-an de februaro 1984(nun 1984-02-14)- estas brita aktorino.

Stephanie Leonidas
Stephanie Leonidas Comic-Con 2012.jpg
Naskiĝo la 14-an de februaro 1984(nun 1984-02-14) (35‑jara)
en Londono, Britio
Aktivaj jaroj 2000 ĝis nun
Information icon.svg
vdr

Leonidas komencis aktori en aĝo de ok jaroj. Jam june ŝi inter alie aktoris en muzikaloj, ekzemple en Annie kaj Oliver Twist. En aĝo de naŭ jaroj ĝi eklistiĝis en aktora agentejo kaj de tiam videblas en vico da televidaj kaj kinejaj filmoj respektive ankaŭ en televidaj serioj.

FilmografioRedakti

Televidaj seriojRedakti

  • 2000: Down to Earth
  • 2001: Night & Day
  • 2001: Holby City
  • 2003: The Bill
  • 2004: Rose and Maloney
  • 2004: Doc Martin
  • 2005: Revelations
  • 2005: Empire
  • 2005: La Fiesta del chivo
  • 2006: Brief Encounters

Televidaj kaj kinejaj filmojRedakti

  • 2002: Fogbound
  • 2002: Daddy's Girl (televida filmo)
  • 2003: In-Between
  • 2003: Danielle Cable: Eyewitness (televida filmo)
  • 2004: Wall of Silence (televida filmo)
  • 2004: Yes
  • 2005: MirrorMask
  • 2005: Beneath the Skin (televida filmo)
  • 2006: Krucmilito en ĝinzo (origina titolo Kruistocht in spijkerbroek)
  • 2006: Dracula
  • 2007: Marple: Ordeal by Innocence (televida filmo)

Eksteraj ligilojRedakti