Malfermi la ĉefan menuon
Naomie Harris en Toronto (2010)

Naomie Melanie Harris (6-an de septembro 1976 en Londono) estas usona aktorino kun jamaika deveno.

BiografioRedakti

Harris studis en Pembroke College en Cambridge. Poste ŝi plustudis en Bristol Old Vic Theatre School aktoradon. Post kelaj roletoj, Harris atingis trarompon en 2002 en la horora filmo 28 Days Later. Ŝi ludis en 2004 kun Salma Hayek kaj Pierce Brosnan en la fripona komedio After the Sunset.

Filmografio (elekto)Redakti

  • 2001: Crust
  • 2002: Trial & Retribution V (televida filmo)
  • 2002: White Teeth (televida filmo)
  • 2002: 28 Days Later
  • 2002: The Project (televida filmo)
  • 2002: Anansi
  • 2004: After the Sunset
  • 2004: Trauma
  • 2005: A Cock and Bull Story
  • 2006: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  • 2006: Miami Vice
  • 2007: Pirates of the Caribbean: At World's End
  • 2008: August
  • 2008: Street Kings
  • 2009: Ninja Assassin
  • 2010: The First Grader
  • 2012: Skyfall