Malfermi la ĉefan menuon

Jean-Louis TRINTIGNANT (naskiĝis la 11-an de decembro 1930(nun 1930-12-11) (88‑jara) en Piolenc, Vaucluse), estas franca teatra komediisto kaj kina aktoro, reĝisoro, verkisto kaj scenaristo.

Jean-Louis Trintignant
Jean-Louis Trintignant Cannes 2012.jpg
Personaj informoj
Naskiĝo 11-an de decembro 1930 (1930-12-11) (88-jara)
en Piolenc
Ŝtataneco Francio
Alma mater Institut des hautes études cinématographiques
Profesio reĝisoro, scenaristo, audio book narrator, ĝenra aktoro, aŭtosportisto, teatra aktoro, filmaktoro
Lingvoj franca lingvo
Familianoj
Edz(in)o Stéphane Audran, Nadine Trintignant
Amkunulo Marianne Hoepfner
Infanoj Marie Trintignant, Vincent Trintignant
Patro Raoul Trintignant
v  d  r
Information icon.svg

Li estas nevo de aŭtomobila piloto Maurice Trintignant kaj patro de aktorino Marie Trintignant.

Enhavo

FilmografioRedakti

de 1955 al 1959Redakti

de 1960 al 1969Redakti

de 1970 al 1979Redakti

de 1980 al 1989Redakti

de 1990 al 1999Redakti

De 2000Redakti

KurtfilmojRedakti

ReĝisoroRedakti

VoĉografioRedakti

TeatroRedakti

Eksteraj ligilojRedakti